VORES MISSION

Vi bestræber os altid på at give dig og din virksomhed det bedste resultat. Derfor lover vi dig også, at vi aldrig slipper et projekt før du er helt tilfreds!

Holdet bag NBGROUP er specielt sammensat, til at kunne løfte alle arbejdsopgaver der hører til et professionel videoproduktion.

VORES VISION

Vi vil levere videoproduktioner der ikke koster en bondegård. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor holder vi vores driftsomkostninger lave, sådan at du ikke betaler for andet, end hvad det reelt set vil koste at producere en video.

VORES TEAM

Nicolai Bøttger, Indehaver & videograf

Nicolai er cand.mag i musikvidenskab og film og tv, hvor han er specialiseret i videokomposition, samt det generelle audiovisuelle udtryk. Derfor får du også en professionelt sammenskruet video, med fokus på både det visuelle og lydmæssige udtryk.

Peter Wollesen, Lyddesigner & Videograf

Peter er cand.mag i musikvidenskab og film og tv, hvor han er specialiseret i lydproduktion og dennes sammensætning med det visuelle udtryk i en film. Derfor er Peter også din ekspert, når der skal specialkomponeres musik til din film, eller laves et lydlogo til at præsentere din virksomhed auditivt.